11 GANGEN MENU

Vanaf woensdag 31 oktober 2018  zullen wij van start gaan met het 11-gangen diner.

11 kleine gangen, een avondvullende ervaring! Chef kok Sabrina Hogerwerf heeft met haar gedreven keukenteam weer een prachtig menu vol verrassingen voor u samengesteld. Ook onze mooie wijnen en stoere bieren zijn in een arrangement te bestellen en worden enthousiast voor u geschonken door eigenaresse Joany Voorn en haar vrolijke team.

Reserveren kan via: info@restaurant-jones.nl of 0297-341836

We zullen het 11-gangen menu serveren van November 2018 tot en met Februari 2019

 

We zullen 2 verschillende menu’s samenstellen, het eerste serveren we in november en december, het tweede in januari en februari. Voor €55,00 p.p. gaan wij U een onvergetelijke avond bezorgen.

Ook serveren wij een wijnarrangement voor 35,00 p.p. Een bierarrangement voor 25,00 p.p. en een frisdrankarrangement voor 19,50 p.p.

Frisdrankarrangement bij het 11-gangen diner? Nee dit bestaat niet uit sinas en cola maar uit heerlijke gevarieerde speciale frisdranken! Een alcoholvrij arrangement voor wie zich niet aan de wijnen en bieren gaat wagen bij het diner, natuurlijk kan dat bij ons. Wij serveren 5 verschillende frisdranken in het arrangement voor 19,50

Bierarrangement bij het 11-gangen menu voor de bierliefhebber! Bier wordt natuurlijk al lang gedronken, maar is ook een drank die mooi te combineren is met gerechten. Wij serveren 5 verschillende bieren op fles die combineren bij de 11 gerechten die geserveerd worden. 5 verschillende soorten bier van 5 verschillende brouwerijen!

Wijnarrangement bij de 11 gerechten, zorgvuldig uitgekozen en met veel passie aan u gepresenteerd. Waar zullen wij u dit keer mee gaan verrassen? Wat wij daarover kunnen zeggen; 5 verschillende wijnen voor 35,00

DSC05449.JPG

Advertenties

6 gedachten over “11 GANGEN MENU

Laat hier zelf ook een berichtje achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s